Teknos - maalit

Tilan tunnelmaa on helppo muuttaa eriväristen maalipintojen avulla. Kodin sisustusta ja värejä suunniteltaessa kannattaa ensin kysyä itseltä, millaisen tunnelman tilaan haluan. Pohdi myös tilan käyttötarkoitusta – onko siellä kenties toiveena rauhoittua pitkän päivän päätteeksi. Anna toiveidesi sekä omien värimieltymystesi ohjata sinua kohti sopivaa värimaailmaa.

Sokeva - remontointivälineet

Näillä välineillä työ sujuu ja jälkeä kelpaa esitellä. Siistiin lopputulokseen ammattilainenkin tarvitsee kunnon välineet. Kun hankit omasi Sokevasta, remontointi sujuu leikiten ja jälki upeaa. Sokeva on yhteiskunnallinen yritys, jonka tuotot menevät Näkövammaisten liitolle. Siveltimiemme Avainlippu-tunnus kertoo laadukkaasta suomalaisesta työstä.

Gerflor - vinyylilattiat ja matot

Gerflor kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy innovatiivisia, dekoratiivisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja ammattikäyttöön ja kuluttajille. Gerflorin tuotteet saat nyt meiltä!

Tapetit.fi

Tapettien maahantuojana Tapetit.fi toimii edelläkävijänä ja tuo kansainväliset trendit suomalaisiin koteihin. Tapettien ohella tapetit.fi:n tuotevalikoimaan kuuluvat Pride liisterit ja liimat, WallArt 3D- paneelit, rosetit ja listat, sekä ammattilaisille suunnatut Tapofix –tapetointilaitteet. Lisäksi valikoimaan kuuluvat muoviruohomatot ja käytävä- sekä kuramatot.

Tapetit.fi tuotteet toimitamme vain tilauksesta.

Toimitamme Topi-keittiön keittiökalusteita ja komeroita. Myös asennettuna!