IKH - työkalut

Oletko alasi ammattilainen, rakennatko tai remontoitko omaa kotia vai ruuvailetko mielelläsi pajassa tai verstaassa? Laajasta käsityökalujen valikoimastamme löydät tarpeisiisi ja vaatimuksiisi sopivat työkalut, joilla työsi sujuu mallikkaasti. Meiltä löydät sekä yksittäiset työkalut, työkalusarjat ja monipuoliset työkaluvaunut tarvitset sitten työvälinettä rakennus-, korjaamo-, kuljetus- tai kiinteistönhoitoalalla, teollisuudessa tai kotikäytössä.

Hikoki - työkalut

HiKOKI akkutyökalut edustavat alan johtavaa teknologiaa tarjoten niin ammattilaisille kuin laatua arvostaville kuluttajillekin tehokkaita, kestäviä ja ergonomisia työkaluja helpottamaan työtä. HiKOKI tuotemerkki on ollut käytössä lokakuusta 2018 alkaen. Sitä ennen koneet tunnettiin nimellä HITACHI.

Meillä on myynnissä IKH:n Hikoki-linjan työkalut.

STIHL - työkalut

STIHL on erikoistunut moottorilaitteisiin sekä on maailman myydyin moottorisahamerkki. Kehittämiseen kohdennettuna, heti perustamisvuodesta 1926 lähtien, on STIHL ollut uranuurtaja, joka esittelee ainutlaatuisia innovaatioita. STIHL tarjoaa kokonaispaketin tinkimättömiä laatutuotteita vaativille kuluttajille, jotka haluavat hieman parempaa.